Kezelések

Bárhol járunk a világban, arcunk az első, mellyel jó benyomást kelthetünk. Megfelelő kozmetikai kezelésekkel a lehető legjobb hatást érhetjük el, az egészséges, természetes ragyogás által felfedjük a belső szépséget. Elkötelezettségem sarkall arra, hogy személyre szabott kezelésekkel és közösen kialakított bőrápolási tervekkel elérjük a vágyott célt: ragyogó és hibátlan bőrt.


Válasszon Tisztító kezelést, ha bőrét fakónak, érdesnek, nehezen kezelhetőnek érzi!

Az egészségesebb és ragyogóbb arcbőrért

Tökéletes higiéniát ad a bőrnek és előkészíti az ápoló termékek befogadására. Az arcbőr megtisztítása után egy maszk kerül felhelyezésre, amely megszabadítja a pórusokat a szennyeződésektől. Az eredmény: tiszta, selymes bőr, friss és ragyogó arcszín. Smink előtt is ajánlom.

Ára: 10.000 Ft

Válassza ezeket a kezeléseket, ha speciális bőrproblémái vannak!

Pure face

Eltávolítja az apróbb hibákat és matt hatást kölcsönöz az arcbőrnek. Normalizáló, tisztító kezelés kifejezetten a zsíros és kombinált bőr tehermentesítésére. A méregtelenítő és antioxidáns hatású maszknak köszönhetően a bőr megszabadul a szennyeződésektől. Az eredmény: tiszta bőr, szűk pórusok.

Ára: 12.900 Ft

Sensitive expert

Nyugtatja az arcbőrt, csökkenti a pirosságot. Nyugtató, hidratáló kezelés kifejezetten az érzékeny bőrökre kifejlesztve. Erősíti a sérülékeny bőröket, csökkenti a bőrpírt. Az eredmény: puhább, komfortosabb bőr.

Ára: 12.900 Ft

Solution techni liss

Professzionális peeling simító, feszesítő hatással. Már az első kezelés után érezhető a hatás, a bőr visszanyeri simaságát és ragyogását. A gyümölcssav tartalmú termékeknek köszönhetően a bőr megújul és megfiatalodik. Az eredmény: sima, hidratált bőr, egyenletes, ragyogó arcszín.

Ára: 13.500 Ft

Face lifting

Feszesít és simít, formálja az arckontúrt. A kezelés célja a bőr fiatalságának megőrzése, az öregedés nyomainak eltüntetése és folyamatainak lassítása. Az eredmény: javítja a bőr állapotát, visszaadja az arcszín ragyogását. Hatására a bőr hidratáltabb lesz. Kezelés után a bőr láthatóan megfiatalodik: feszesebb, simább, üdébb.

Ára: 13.900 Ft

Cicaexpert Bőrmegújító kezelés

A Cicaexpert kezelés azok számára javasolt, akiknek valamilyen okból kifolyólag károsodott a bőre. Kiváltó ok lehet: – sérülés (vágás, karcolás) – külső irritáció (hideg, szárazság) – sebészeti beavatkozások (operáció, varrat) – kozmetikai beavatkozások. A kezelés 3 héttel a beavatkozás vagy a kialakulás után javasolt, kúraszerűen. Az eredmény: a bőr visszanyeri ragyogását, komfortérzetét. Helyreállítja a szöveteket és mélyen regenerálja a bőrt.

Ára: 13.900 Ft

Hydra expert

Puha, rugalmas bőr és egyenletes bőrszín. Intenzív hidratáló kezelés, amely kezeli a vízhiány miatt kialakult ráncokat és pótolja a bőr víztartalmát. Az eredmény: puha, rugalmas bőr, üde, ragyogó arcszín.

Ára: 8.900 Ft-tól

My Payot solution

Revitalizáló kezelés a stresszes, fáradt bőrökre, amelyeknek szüksége van energiára és vitalitásra. A kezelés hatására a fáradtság jelei eltűnnek és élettel teli, ragyogó arcszínt kapunk. Az eredmény: puha, sima bőr, üde, ragyogó arcszín.

Ára: 12.900 Ft-tól

Válasszon exkluzív kezeléseinkből, ha szeretné megtapasztalni a kontúrformáló masszázs és az innovatív hatóanyagok rendkívüli hatásait!

Pure White experience

Halványító kezelés, amely hidratál, puhít és világosítja a pigmentfoltokat. 42 lépéses Payot - masszázzsal. Az eredmény: egyenletes, világos arcszín, puha, selymes bőr.

Ára: 14.900 Ft

Le Supréme – globális anti- aging

Intenzív professzionális anti–aging kezelés. Azonnali ránctalanító, feszesítő és simító hatás, amely visszaadja a komfortérzetet és fokozza a ragyogást. 42 lépéses Payot - masszázzsal. Az eredmény: ragyogó, élettel teli bőr, egyenletes arcszín.

Ára: 17.900 Ft

Hydra experience kezelés

Az arcbőr intenzív hidratálása. Ez a kezelés intenzíven hidratálja a bőrt, visszaállítja komfortérzetét és ragyogását. 42 lépéses Payot - masszázzsal. Fokozza a vérkeringést és kisimítja a ráncokat. Az eredmény: hidratált, táplált bőr, ragyogó arcszín.

Ára: 14.900 Ft

Optimale

Tiszta és táplált arcbőr. Stimuláló, energizáló kezelés kifejezetten férfiak részére. Ez a kezelés megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, miközben kellemes kikapcsolódást nyújt. Az eredmény: puhább, feszesebb bőr

Ára: 12.900 Ft


Manuális kezelések kiegészítéseként kozmetikai ultrahang és mezoterápia segítségével regeneráló, feszesítő hatóanyagokat, vitaminokat tudunk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.


Bővebb információért, időpont egyeztetésért kattintson ide!

Foglaljon időpontot most!

Telefon: +36-20-585-1649 vagy +36-22-342-917. E-mail cím: info@ligetkozmetika.hu. Cím: 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 10.

Üzletemben fizethet bankkártyával is.